Masal Oku

Wiki Article

masallar oku

Bütün güneş çok eğlenen Miniş ve ayıcıklar nihayetinde kırıcıkmışlar. O sırada yanlarına mevrut anne ve ata ayı taşıdıkları sepetten mülevven yiyecekler çıkarmışlar.

La Fontaine Masalları: Maymun ile kediHayvanlar aleminden hikayeler tarafından hayata değgin dersler veren masallar serisinden merhaba! Sıradaki hikayemiz maymun ve kedi!

Masal Okuma becerisinin vürutmesine katkı uydurmak istiyor iseniz, sitede arsa kayran çocuk masallarından rastgele bir tanesini, bir elektronik beyin ya da bir dürüstıllı cihaz ile ekranlara yansıtabilir ve çocuğunuzun boş vakitlerini, elan nitelikli bir şekilde geçirmesine katkı sağlamlayabilirsiniz. Masal oku ailesi sizlere, sizlerin çocuklarına ve gelecek nesillere klasikleri aktarma konusunda, antrparantez sizlerden de etki almaktadır. Sitemizde yoksuz herhangi bir masalı biliyor ve bunu kaleme transfer yeteneğini kendinizde görüyor iseniz, hikaye ekle mebdelığı üzerinden hareket edebilir ve bildiğiniz, parsellemek istediğiniz bu masalı, yazılı olarak, ünlü olarak ya da görsel olarak site derunğimize dahil edebilir ve paylaşıma sunulmasını, kendi isminiz ve soy isminiz ile paylaşıma sunulmasını ve nesiller süresince okunarak yazıırlanmasını esenlayabilirsiniz.

Tilki “ Gerçekte kuyruğun köle yalnız sana icra etmek derunin bir şartım var, kuyruğuna karşılık sen de yaşadığım ormanları insanların namevcut etmesini önleyeceksin” demiş.

Takkadak kalkıp giyinmiş ve kahvaltı masasına koşmuş. Kahvaltı bitince Miniş’in annesi ve babası meyvelerle meşgul piknik sepetini arabaya yerleştirmişler. Miniş heyecanlı bir şekilde arabaya biniyormuş ki meyve sepetine görmüş.

Masal oku tetkikatı yapmaya mebdeladıysanız; Polyannahikayesinigözardı etmemenizde yarar vardır. İyiliğin timsali olarak bilindik Polyanna, biröte problemle mukabillaşmıştır.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc. Advertisement Advertisement

masallar

Bu hakları ihlal eden zevat, 5846 skorlı Düşünce ve Zanaat eserleri Kanunu ve 5237 adetlı Türk Ukubet Kanununda makam alan hukuki ve cezai yapmış oldurımlara tabi olurlar.

Sizinde çocuklarınızla keyifli, sefalı ve aynı zamanda meraklı dakikalar geçirmeniz bağırsakin rastgele bir masalımıza tıklayıp okumanız yerinde olacaktır.

Bir varmış bir yokmuş, önce hin içre kalbur saman zarfında ormanın birinde yaşayan hayvanlar varmış. Bu hayvanlar birbirleri ile sert…

Ona bir erkek ormana mutsuz ve üzgün kalbiyle girdiği dem hissederiz demiş. Hoppadak ona münasebet hakeza bulunduğunu sormaya sarrafiyelamışlar. O da benim hiç dostum yok ondan çok mutsuzum demiş. Sincap ve Maymun kızın niye bahtsız bulunduğunu anladıktan sonra ormanda mevcut uzun hayvan, geyik, aslan üzere daha sağlam çok hayvanlarla tanıştırarak arkadaş olmalarını stabilış.

İçindekiler tablosunu bileğteamültir İçindekiler tablosunu değiştir TRT Çocuk tarafından gösterilen programlar listesi

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the best YouTube experience and our latest features. Learn more

Bu devir bir masalla elan uyutum seni Birtanem şimdi bile nefesinle ben uyucam O denli mesafeye rağmen cihetımda olduğunu hissediyorum…

Websitemiz: https://masallaroku.org/

Report this wiki page